Lähipäevil on oodata lume- ja lörtsisadu (3)

BNS
Copy
Lörtsisadu.
Lörtsisadu. Foto: Peeter Langovits

Lähipäevil näitab termomeeteri päeviti plusskraade ning oodata on lume- ja lörtsisadu.

Laupäeval öösel on oodata pilves ilma. Lääne-Eestis sajab lörtsi ja vihma, Kesk-Eestis lund ja lörtsi. Puhub kagu- ja lõunatuul 2-8, saartel puhanguti 12 m/s. Õhutemperatuur jääb Ida-Eestis vahemikku 0 kuni -3, Lääne-Eestis 0 kuni +3 kraadi. 

Laupäeva päeval püsib pilves ilm, sajab vihma ja lörtsi, Ida-Eestis hommikupoolikul kohati ka lund. Puhub kagu- ja lõunatuul 5-10, rannikul puhanguti 15 m/s. Õhtuks pöördub tuul saartel edelasse. sooja tuleb 1-6 kraadi.

Pühapäeva öösel on oodata valdavalt pilves ilma. Ajuti sajab vihma, Kirde-Eestis ka lörtsi. Puhub edelatuul 5-10, rannikul puhanguti 15 m/s. Sooja tuleb 2-5 kraadi.

Pühapäeva päeval püsib pilves ilm. Ajuti sajab vihma, õhtul paiguti ka lörtsi. Puhub edela- ja läänetuul 5-10, saartel puhanguti 13 m/s. Õhtul pöördub tuul rannikualadel loodesse. Sooja tuleb 3-5 kraadi.

Esmaspäeva öösel on Lääne-Eestis oodata muutliku pilvisusega ja peamiselt sajuta ilma. Kesk- ja Ida-Eestis on pilvine ning öö esimesel poolel sajab vihma. Puhub lääne- ja loodetuul 4-10, hommikul rannikul puhanguti 15 m/s. Õhutemperatuur jääb vahemikku -2 kuni +2 kraadi.

Esmaspäeva päeval on oodata pilves selgimistega ilma. Mitmel pool sajab lörtsi ja lund. Puhub lääne- ja loodetuul 6-12, rannikul puhanguti 15-17 m/s. Õhutemperatuur jääb vahemikku 0 kuni 3 kraadi. Õhutemperatuur langeb õhtupoole 0 kuni -2 kraadini.

Kommentaarid (3)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles