Valdavalt plusskraadidega ilm saab lähipäevil jätku

BNS
Copy
Sombune ilm Tallinna kesklinnas.
Sombune ilm Tallinna kesklinnas. Foto: Tairo Lutter

Ilmateenistuse prognoosi järgi jätkub lähipäevil valdavalt plusskraadidega ilm. 

Neljapäeva öösel on mandril pilves ilm ja sajab vihma ning lörtsi. Saartel on pilves selgimistega ilm ja kohati sajab vähest vihma. Puhub valdavalt kagutuul 2-8 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus 0 kuni +3 kraadi. Päeval on valdavalt pilves ilm. Sajab vihma ja lörtsi, tihedam on sadu Kesk- ja Ida-Eestis. Puhub valdavalt kagutuul 1-6 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus 0 kuni +4 kraadi.

Reede öösel on pilves selgimistega ilm. Lääne-Eestis sajab mitmel pool vihma ja lörtsi, Ida-Eestis laialdaselt lörtsi ja lund. Puhub lõuna- ja kagutuul 1-5 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus -2 kuni +2 kraadi. Päeval on valdavalt pilves ilm. Mitmel pool sajab vähest lörtsi ja lund, Lääne-Eestis lörtsi ja vihma. Puhub kagu- ja lõunatuul 2-7 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus 0 kuni +3 kraadi. 

Laupäeva öösel on pilves ilm. Sajab lörtsi ja lund, saartel ka vihma. Puhub kagutuul 4-10, rannikul puhanguti kuni 14 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus -2 kuni +2 kraadi. Päeval on pilves ilm. Lume- ja lörtsisadu läheb lääne poolt alates üle vihmaks. Puhub lõunakaare tuul 4-10 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus 0 kuni +5 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles