Uue aasta esimesed päevad toovad päikeselisa

BNS
Copy
Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Kõrgrõhuhari toob uue aasta esimesteks päevadeks hõredamat pilvisust ja seega ka senisest veidi rohkem päikest.

Ilmateenistuse teatel on ööl vastu teisipäeva vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab vähest vihma ja lörtsi. Puhub lääne- ja loodetuul 6-12, rannikul puhanguti 17 m/s. Õhutemperatuur on 0 kuni +5 kraadi. Teisipäeva päeval on muutliku pilvisusega ilm. Mitmel pool sajab vähest vihma ja lörtsi, õhtul ka lund. Tuul pöördub kõikjal loodesse ja tugevneb 6-11, puhanguti 15 m/s. Saartel ja rannikul tugevneb tuul 9-15, puhanguti 21 m/s. Sooja on 1-5 kraadi, kuid pärastlõunal läheb mõnevõrra jahedamaks.

Kolmapäeva öösel on samuti muutliku pilvisusega ilm. Öö hakul sajab kohati veel lund ja lörtsi, saartel ka vihma. Puhub loodetuul 6-11, puhanguti 15, saartel ja rannikul 9-14, puhanguti 20 m/s. Keskööst alates tuul nõrgeneb ja pöördub läände. Õhutemperatuur on 0 kuni -4, saartel ja Lääne-Eestis 0 kuni +4 kraadi. Kolmapäeva päeval muutliku pilvisusega ilm. Olulise sajuta ilm. Puhub lääne- ja edelatuul 5-11, rannikul puhanguti 15 m/s. Õhutemperatuur on 0 kuni +5 kraadi.

Neljapäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega olulise sajuta ilm. Puhub edela- ja läänetuul 5-11, rannikul puhanguti 15 m/s. Õhutemperatuur on -1 kuni +3, saartel kuni +5 kraadi. Neljapäeva päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega olulise sajuta ilm. Puhub edela- ja läänetuul 5-11, rannikul puhanguti 15 m/s. Sooja on 2-6 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles