Ettevaatust! Teeolud muutuvad talviseks!

Copy
Sõidujäljed talvisel teel
Sõidujäljed talvisel teel Foto: AP

Ööl vastu reedet langeb temperatuur miinuspoolele, märjad teepinnad jäätuvad, hooti sadav lumi ja lörts muudavad teeolud talviseks, hoiatas keskkonnaagentuur.

Kui viimased päevad on toonud nii öösel kui päeval peamiselt plusskraadid, siis reede pakub taas ka miinuskraade, prognoosib ilmateenistus.  Öösel on enamasti pilves ilm ning hooti sajab lund ja lörtsi. Puhub loode- ja põhjatuul 5-10, rannikul puhanguti kuni 15 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus 0 kuni -2 kraadi, saartel ja läänerannikul tuleb kuni +2 kraadi. Teed muutuvad libedaks.

Peipsi järvel puhub loode- ja põhjatuul 5-10 m/s ja laine kõrgus on 0,6-1,2 meetrit. Kohati on lume ja lörtsihooge ning nähtavus on mõõdukas. Õhutemperatuur on vahemikus 0 kuni -2 kraadi.

Päeval on pilves selgimistega ilm. Hooti sajab lund, pärastlõunal Lõuna-Eestis saju võimalus väheneb. Puhub põhja- ja kirdetuul 6-12, rannikul puhanguti kuni 17 m/s. Õhutemperatuur langeb kõikjal vahemikku 0 kuni -3 kraadi ja teed muutuvad libedaks. 

Peipsi järvel puhub põhja- ja kirdetuul 6-9, puhanguti 12 m/s. Laine kõrgus on 0,7-1,3 meetrit. Kohati võib olla lumehooge. Nähtavus on mõõdukast heani. Tuleb 1-2 kraadi külma. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles