Tänavu pole valgetele jõuludele loota

BNS
Copy
Sombune talveilm Lõuna-Eestis.
Sombune talveilm Lõuna-Eestis. Foto: Arvo Meeks / LEPM

Lähipäevadel valitsevad plusskraadid lumelootust ei anna ja jõulude ajal sajab valdavalt vihma.

Ilmateenistuse teatel on ööl vastu esmaspäeva pilves ilm ja mitmel pool sajab vihma. Tuul pöördub kirdesse kiirusega 2-8 m/s. Sooja on 1-5 kraadi. Esmaspäeva päeval on samuti pilves ilm ja kohati sajab vähest vihma. Puhub põhjakaaretuul 2-8 m/s. Sooja on 3-6 kraadi.

Teisipäeva, jõululaupäeva öösel on jätkuvalt pilves ilm. Mitmel pool sajab vähest vihma. Puhub põhjakaaretuul 2-7 m/s. Sooja on 2-5 kraadi. Ka teisipäeva päeval on pilves ilm ning mitmel pool sajab vähest vihma. Puhub põhjakaaretuul 2-7 m/s. Sooja on 2-5 kraadi.

Kolmapäeva, esimese jõulupüha öösel on pilves ilm. Kohati sajab vähest vihma ja lörtsi. Tuul pöördub läänekaarde kiirusega 1-7 m/s. Õhutemperatuur on 0 kuni +5 kraadi. Kolmapäeva päeval on pilves selgimistega ilm. Kohati sajab vähest vihma ja lörtsi. Puhub valdavalt läänekaaretuul 1-7 m/s. Õhutemperatuur on 0 kuni +5 kraadi. Õhtupoolikul läheb mõnevõrra külmemaks.

Neljapäeval, jõulu teisel pühal püsib tõenäoliselt madalrõhkkonna ülekaal ning sajuvõimalus on võrdlemisi suur – enamasti sajab seejuures jätkuvalt vihma. Tuul peaks veel võrdlemisi rahulik olema. Sooja on ööpäeva vältel 2-4 kraadi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles