«Litsidest» tuntud näitleja Jekaterina Novosjolova paljastab seksistseenidega kaasnevad varjuküljed

Elu24
Copy
Jekaterina Novosjolova teleseriaali «Litsid» esilinastus.
Jekaterina Novosjolova teleseriaali «Litsid» esilinastus. Foto: Raul Mee/Raul Mee/Mollusk Media

Näitleja Jekaterina Novosjolova (34) avameelitses eilses Kanal 2 saates «Õhtu!» seksiteemadel. Nimelt arutas näitleja seksuaalsuse kujutamist Eesti tele-ja filmimaastikul ja kirglike rollide kehastamisega kaasnevatest varjukülgedest.

Novosjolova on tuntud tänu julgetele ja provokatiivsetele rollidele sarjades «Svingerid» ja «Litsid,» kus naine on nii mõnegi kaadri tarbeks end paljaks koorinud.

Näitleja sõnul erineb ta totaalselt oma kehastatud karakteritest ja seksistseenide tarbeks vabaks laskmine ei tule Novosjolovale alati lihtsalt. 

«Kui aus olla, ei ole kerge, eriti kui on armsam kodus. Siis pole kerge. Ma olen natuke rääkinud temaga erootiliste kaadrite filmisega seonduvast, aga mitte üksipulgi,» rääkis Novosjolova.

Novosjolova kirjeldab end kui rahulik kodukana, kellele meeldib soojas kampsunis kodus suppi keeta. 

Näitlejatar märgib, et õnneks räägitakse enne paljastavate stseenide filmimist režissööriga iga kaader läbi ning viimane sõna jääb siiski Novosjolovale. «Kõik pole nii nagu paistab. Appi tulevad igasugused kaameratrikid. Sageli ei pea vastaspartner isegi kaadris olema, see on võlukunst,» kirjeldab naine.

Novosjolova tõdes, et tal pole mitte ühegi lavapartneriga tekkinud päris elus kirge. Armastus on siiski jäänud kõigest mänguks ekraanil.

Kaunitar sõnul on tal ette tulnud ka olukordi, kus on pidanud režissöörile ütlema, et ei soovi teatud kaadreid teha. 

Novosjolova tunnistab, et pole kunagi end täiesti alasti võtnud. «Kõike ei peagi näitama, sest muidu pole enam huvitav,» rääkis Novosjolova. 

Novosjolova rääkis saates avameelselt ka oma ameti varjukülgedest: «Olles ainult näitleja põled läbi. Ainult rollidest sõltudki ja sa põled niiviisi läbi, sul peab midagi veel olema.»

Hetkel tegeleb Novosjolova näitlemise kõrvalt ka pedagoogi tööga Kumu kunstimuuseumis kuna kunst on alati olnud naise teiseks kireks.

Kaunitari võib varsti näha filmis «Asjad, millest me ei räägi,» mille võtted on hetkel täies hoos. Provokatiivne film räägib paarissuhetest ja magamistoa fetišitest. 

Vaata Novosjolova intervjuud «Õhtu» saates täispikkuses SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles