Teelõik Tallinna-Narva maanteel on väga libe

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maantee.
Maantee. Foto: Liis Treimann

Maanteeinfokeskus hoiatab, et Tallinna-Narva maanteel Ida-Viru maakonnas on teekate väga libe, seetõttu oli vahepeal seal kehtestatud koguni ajutine kiiruspiirang 30 km/h. Nüüdseks on kiiruspiirang maha võetud.

Eile õhtul algas Lääne-Eestis vahelduv lumesadu, mis öösel kandus peaaegu üle kogu Eesti ja on nüüdseks lääneregioonis muutunud uduvihmaks ja mujal ka kohati sadavaks jäiteks.

Maanteeinfokeskuse teatel olid täna varahommikul enne kella 6 põhi-ja suuremad tugimaanteed Lääne, Harju, Lääne-Viru, Rapla , Järva ja Saare maakonnas märjad või soolamärjad.

Jõgeva maakonnas olid Tallinn-Tartu-Luhamaa ja Jõhvi-Tartu-Valga ja Viljandi maakonnas Imavere-Viljandi- Karksi-Nuia , Valga-Uulu ja Tartu-Viljandi- Kilingi-Nõmme maanteed libedad, ning nüüd muutumas libedustõrjest soolamärjaks.

Ida-Viru, Tartu, Põlva ja Võru maakonna suuremad teed olid kuivad, kohati veidi jäised ning vähese lendleva lumega. Valga maakonnas olid Jõhvi-Tartu-Valga ja Valga-Uulu maanteed lumised.

Lumised ja soola-lumesegused olid ka Pärnu maakonnas Pärnu-Ikla teelõik, Pärnu-Rakvere-Sõmeru, Valga-Uulu ja Tartu-Viljandi- Kilingi-Nõmme maanteed.

Libedad on väiksemad teed.

Nähtavus oli sademete ja Lääne- ning Kesk-Eestis ka kohati udu tõttu piiratud. Teepinna temperatuurid olid vahemikus +1 Saaremaal kuni -3 kraadi Ida- ja Kagu-Eestis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles