Nädalavahetusel on oodata nii vihma- kui lörtsisadu

Postimees
Copy
Tuleb sügisene ilm.
Tuleb sügisene ilm. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Nädalavahetuse ilm tuleb ilmateenistuse teatel heitlik, sajab nii vihma kui lörtsi. Päevane õhutemperatuur jääb 2 kuni 5 kraadi vahele, ööl vastu pühapäeva on oodata 4 miinuskraadi.

Ööl vastu laupäeva on Põhja-Eestis ja saartel pilves selgimistega ilm. Hooti sajab vihma ja lörtsi. Kesk-ja Lõuna-Eestis on muutliku pilvisusega ilm, on üksikute sajuhoogude võimalus. Puhub põhjakaare tuul 3-9, rannikul puhanguti kuni 13 m/s. Õhutemperatuur on -2..+2, rannikul kuni +5°C.

Laupäeval on oodata pilves selgimistega ilma. Peamiselt Põhja-Eestis sajab hooti vihma ja lörtsi, pärastlõunal laieneb sajuala Peipsi poole. Puhub põhjakaare tuul 3-9, rannikul puhanguti kuni 13 m/s. Õhutemperatuur on 3..8°C.

Ööl vastu pühapäeva on vahelduv pilvisus. Saartel ja mandri põhjaosas sajab hooti vihma ja lörtsi. Paiguti võib udu tekkida. Puhub põhjakaare tuul 2-7 m/s. Õhutemperatuur on -4..+1, rannikul kuni +5°C.

Pühapäeva päeval püsib pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab hooti vihma ja lörtsi. Puhub põhjakaare tuul 2-7 m/s. Õhutemperatuur on 3..7°C.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles