Päevakäpp: südamlik Sensa otsib teed uude koju

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Sensa
Sensa Foto: MTÜ Kasside Turvakodu

Üks selle aasta esimesi Kasside Turvakodusse jõudjaid oli kassitirts Sensa, kes jaanuarikuu alguses oma pisikesed käpad üle lävepaku tõstis. 

Esimese asjana tuli uustulnukale mõelda nimi. Miski tema sees oli nii mõtlik ning rahu tekitav, et tõi vabatahtlikes esile mõnusad mõtted. Kohe torkas pähe nimi Sensa, mis tähendabki ju mõtteid ja õpetust. Ehk on Sensa see, kes ühele perele elus nii mõndagi õpetab?

Turvakodus on Sensa olnud seni nähtamatu. Mitte keegi ei ole Sensale külla tulnud ning mitte keegi pole Sensale veel kirjutanud. See ju ometigi ei tähenda seda, et Sensale pole oma kodu — me arvame, et tema uus pere pole teda lihtsalt veel näinud!

Parandame selle vea ning toomegi sinuni armsa Sensa - õrna, ebamaise, hella ja tagasihoidliku kassitirtsu, kes loodab, et peagi saabub turvakodusse tema südamesõber. Sõber, kes annab elule mõtte ning hoiab ja hellitab veel pikki aastaid. Tasub märkida, et Sensale meeldivad ka teised kassid, seega poleks tal midagi selle vastu, kui päriskodus ootaks veel ka üks nurrumootoriga sõber.

Kui sina sooviksid pisikesele Sensale päris oma kodu pakkuda, siis kirjuta talle aadressile info@kassideturvakodu.ee!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles