Ees on ootamas soojad suveilmad

BNS
Copy
Päike
Päike Foto: Farzin Salimi / PantherMedia / Farzin Salimi

Ilmateenistuse prognoosi järgi on lähipäevil ees ootamas soojad ja valdavalt päikeselised suveilmad. 

Pühapäeva öösel on mandril on enamasti selge ilm. Saartel on vahelduva pilvisusega ilm ja kohati võib veidi vihma sadada. Puhub kagu- ja lõunatuul 3-9 m/s. Sooja on 8-13, rannikul kuni 15 kraadi. Päeval on Lääne-Eestis vahelduva pilvisusega ilm ja üksikutes kohtades võib lühiajaline hoog vihma tulla. Ida-Eestis on enamasti päikesepaisteline ilm. Kagutuul tugevneb 5-10, saartel puhanguti 14 m/s. Sooja on 20-25 kraadi. 

Esmaspäeva öösel Lääne-Eestis pilvisus tiheneb ja saartelt levib vihmasadu mandrile. Ida-Eestis on öö hakul veel vähese pilvisusega sajuta ilm, pärast keskööd läheb pilvisemaks ja hommikul võib ka vihma sadada. Puhub kagutuul 5-10, puhanguti 13, rannikul 15 m/s, hommikul pöördub saartel edelasse. Sooja on 13-18 kraadi. Ennelõunal on pilves selgimistega ilm ja mandril sajab hoovihma. Keskpäeval saartest alates pilvisus hõreneb. Pärastlõunaks lakkab sadu Lääne-Eestis ja õhtuks idapoolsetes maakondades. Tuul pöördub kõikjal lõunasse ja edelasse, õhtul läände 5-10, puhanguti 15 m/s. Sooja on 18-22, Ida-Eestis kuni 24 kraadi. 

Teisipäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega olulise sajuta ilm. Puhub valdavalt edelatuul 5-10, rannikul puhanguti 14 m/s, pärast keskööd nõrgeneb. Sooja on 9-13, rannikul kuni 16 kraadi. Päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Üksikutes kohtades võib hoovihma tulla. Puhub edela- ja läänetuul 3-8, rannikul puhanguti 12 m/s. Sooja on 19-24 kraadi. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles