Järsult soojenev ilm toob lähipäevil 28-kraadise suvekuumuse

BNS
Copy
Foto: HEGE-LEE PAISTE / Sakala

Ilmateenistuse prognoosi järgi läheb ilm järgmise nädala alguses järsult soojemaks ning oodata on 28-kraadist suvekuumust. 

Pühapäeva öösel on pilves selgimistega ilm ja mitmel pool sajab hoovihma. Puhub lõuna- ja edelatuul, hommikul pöördub läände ja loodesse ja puhub 5-10, rannikul puhanguti kuni 15 m/s. Sooja on 8-13 kraadi. Päeval on pilves selgimistega ilm ja mitmel pool sajab hoovihma. Õhtul pilvisus hõreneb ja saju tõenäosus väheneb. Puhub lääne- ja loodetuul 5-10, rannikul puhanguti 14 m/s, õhtul nõrgeneb. Sooja on 12-17 kraadi.

Esmaspäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub läänekaare tuul 2-8 m/s, hommikul pöördub saartel kagusse. Sooja on 4-10 kraadi, maapinnal langeb õhutemperatuur kohati 0 kraadi juurde. Päeval on vahelduva pilvisusega ilm ja kohati võib sadada hoovihma. Puhub lõunakaare tuul 3-9, saartel puhanguti 14 m/s. Sooja on 17-21, rannikul kohati 14 kraadi. 

Teisipäeva öösel on selge või vähese pilvisusega sajuta ilm. Puhub lõuna- ja edelatuul 3-9, rannikul puhanguti 14 m/s, hommikuks nõrgeneb. Sooja on 12-17 kraadi. Päeval on selge või vähese pilvisusega sajuta ilm. Puhub lõunakaare tuul 2-8 m/s. Sooja on 23-28, rannikul kohati kuni 17 kraad. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles