Lähipäevil kerkib õhusoe maksimaalselt 16 kraadini

BNS
Copy
Hea ilm. Soe kevadpäev. Pirite tee, rulluisutaja, Tallinna panoraam.
Hea ilm. Soe kevadpäev. Pirite tee, rulluisutaja, Tallinna panoraam. Foto: Eero Vabamägi / Postimees

Kui viimastel päevade oli eestimaalastel võimalik nautida tõelist suvekuumust, siis lähipäevadel kerkib õhusoe maksimaalselt 15-16 kraadini, prognoosib ilmateenistus. 

Laupäeva öösel on muutliku pilvisusega ilm. Enne keskööd sajab Ida-Eestis kohati hoovihma ja on äikeseoht. Tuul pöördub läänekaarest lõunakaarde ja puhub kaks kuni kaheksa meetrit sekundis. Sooja on 6-12 kraadi. Päeval pilvisus tiheneb. Hommikul hakkab alates saartest vihma sadama ja on äikest. Puhub edela- ja läänetuul 5-10, rannikul puhanguti 14 meetrit sekundis. Sooja on 13-18 kraadi. 

Pühapäeva öösel on muutliku pilvisusega ilm. Öö hakul sajab kohati hoovihma. Puhub edela- ja lõunatuul 5-10, rannikul puhanguti 14 meetrit sekundis. Sooja on 5-10 kraadi. Päeval on valdavalt pilves ilm. Hommikul hakkab alates saartest vihma sadama. Puhub edela- ja lõunatuul 5-11, rannikul puhanguti 15 meetrit sekundis. Sooja on 10-16 kraadi.

Esmaspäeva öösel sajab aeg-ajalt vihma, pärast keskööd pilvisus hõreneb ja saju võimalus väheneb. Puhub edela- ja läänetuul 5-11, rannikul puhanguti 15 meetrit sekundis. Sooja on kolm kuni kaheksa kraadi, maapinnal võib temperatuur kohati 0 kraadi juurde langeda. Päeval on pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab hoovihma. Edela- ja läänetuul nõrgeneb ja pöördub õhtul lõunakaarde kaks kuni seitse meetrit sekundis. Sooja 10-15 kraadi. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles