Ees on ootamas jahedad ja vihmahoogudega ilmad

BNS
Copy
Vihmane pühapäev Tallinnas.
Vihmane pühapäev Tallinnas. Foto: Erik Prozes

Kui pühapäeval saab kohati nautida kuni 20-kraadist soojust, siis uue nädala alguses läheb ilm oluliselt jahedamaks ning oodata on ka vihmasadu, prognoosib ilmateenistus. 

Pühapäeva öösel on vahelduva pilvisusega ilm. Mitmel pool sajab hoovihma, hommikuks saju võimalus väheneb. Paiguti tekib udu. Puhub lääne- ja edelatuul 2-7, põhjarannikul öö hakul kuni 11, puhanguti 14 m/s. Sooja on 5-10 kraadi. Päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Kohati võib hoovihma sadada. Puhub muutliku suunaga tuul 2-7 m/s. Sooja on 15-20, rannikul kohati 10 kraadi ringis.

Esmaspäeval on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab hoovihma. Puhub vadavalt põhjakaare tuul 2-7 m/s. Sooja on 3-9 kraadi. Päeval on muutliku pilvisusega ilm. Kohati sajab hoovihma ja võib äikest olla. Puhub põhjakaare tuul 3-8, saartel puhanguti 13 m/s. Sooja on 12-17, saartel ja rannikul kohati 7-10 kraadi.

Teisipäeva öösl on vahelduva pilvisusega ilm ja kohati sajab hoovihma. Puhub põhja- ja loodetuul 5-10, rannikul puhanguti 14 m/s. Sooja on 4-10 kraadi. Päeval on vähese või vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab hoovihma, pärastlõunal saju võimalus väheneb. Puhub põhja- ja loodetuul 4-10, rannikul puhanguti 14 m/s, õhtul tuul nõrgeneb. Sooja on 8-14 kraadi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles