Ilm läheb lähipäevil järjest soojemaks

BNS
Copy
Pilved.
Pilved. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Ilmateenistuse prognoosi järgi läheb ilm lähipäevil järjest soojemaks, samas pole kohati pääsu ka vihmahoogudest. 

Laupäeva öösel on pilves selgimistega ilm. Paljudes kohtades sajab hoovihma, võib olla äikest. Pärast keskööd saju võimalus väheneb ja tekib udu. Puhub lõunakaare tuul 2-8 m/s. Sooja on 7-12 kraadi. Päeval on vahelduva pilvisusega ilm. Mitmel pool sajab hoovihma, saju tõenäosus on suurem pärastlõunal. Puhub muutliku suunaga tuul 1-7 m/s. Sooja on 13-18 kraadi. 

Pühapäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega peamiselt sajuta ilm. Mitmel pool tekib udu. Puhub läänekaare tuul 2-7, põhjarannikul kuni 11 m/s. Sooja on 4-9, Ida-Eestis kuni 12 kaadi. Päeval on vahelduva pilvisusega ilm ja kohati sajab hoovihma. Puhub muutliku suunaga tuul 2-7 m/s. Sooja on 15-20, rannikul kohati 10 kraadi ringis.

Esmaspäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm ning kohati sajab hoovihma. Puhub põhjakaare tuul 2-7 m/s. Sooja on 4-9, Lõuna-Eestis kuni 12 kraadi. Päeval on muutliku pilvisusega ilm. Mitmel pool sajab hoovihma, võib olla äikest. Puhub põhjatuul 3-8, saartel puhanguti 13 m/s. Sooja on 16-21, rannikul 10-15 kraadi. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles