Talv näitab veel hambaid: järgmisel nädalal sajab lund ja lörtsi (1)

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Meelis Meilbaum / Virumaa Teataja

Eeloleva nädala esimene pool toob nii lund, lörtsi kui ka vihma, õhutemperatuur langeb oluliselt ja aprilli esimese nädala päiksepaistest pole enam jälgegi.

Ilmateenistuse teatel on ööl vastu esmaspäeva pilves, üksikute selgimistega ilm. Mitmel pool sajab vihma, sekka tuleb ka lörtsi. Ida-Eestis puhub lõunakaaretuul, Lääne-Eestis läänekaaretuul 2-7, rannikul kuni 10 m/s. Õhutemperatuur on 0 kuni +4 kraadi. Esmaspäeva päeval on pilves, üksikute selgimistega ilm. Mitmel pool sajab vihma, sekka ka lörtsi. Tuul pöördub kõikjal läänekaarde kiirusega 2-7, rannikul kuni 10 m/s, saartel tugevneb õhtu poole loodetuul puhanguti 12 m/s. Sooja on 3-8, Kagu-Eestis kuni 11 kraadi.

Teisipäeva öösel on enamasti pilves ilm. Mitmel pool sajab vihma ja lörtsi, sekka tuleb ka lund. Puhub läänekaaretuul 3-9, rannikul puhanguti 12, saartel loodetuul kuni 15 m/s. Õhutemperatuur on -1 kuni +3 kraadi. Teisipäeva päeval on enamasti pilves ilm. Mitmel pool sajab vihma ja lörtsi, sekka tuleb ka lund. Puhub läänekaaretuul 3-9, rannikul puhanguti 12, saartel loodetuul kuni 15 m/s. Sooja on 1-4, Kagu-Eestis kuni 6 kraadi.

Kolmapäeva öösel on pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab lörtsi ja lund. Puhub läänekaaretuul 3-9, rannikul puhanguti 12 m/s. Õhutemperatuur on -3 kuni +2 kraadi. Kolmapäeva päeval on pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab lund, sekka lörtsi. Pärastlõunal sadu hõreneb. Tuul pöördub läänekaarest põhjakaarde 3-9, ulatudes rannikul puhanguti 12 m/s. Sooja on 1-3 kraadi.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles