EMHI hoiatab tugevneva tuule eest

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tormine ilm Tallinna lahel.
Tormine ilm Tallinna lahel. Foto: Mihkel Maripuu

Eesti Meteoroloogia ja Hüdroloogia Instituut (EMHI) hoiatab, et täna õhtupoolikul on oodata tugevat tuult.

EMHi teatel tugevneb edela- ja lõunatuul alates pärastlõunast sisemaal puhanguti 15, rannikul 20-24 ning saartel 24-27 meetrini sekundis.

Läänemere põhjaosas püsib edela ja läänetuul, puhudes puhanguti 15 meetrit sekundis. Pärastlõunal tugevneb edela- ja lõunatuul 14-18, õhtul puhanguti 25-27 m/s. Laine kõrgus on kolm kuni viis meetrit.

Peipsi järvel puhub lääne- ja edelatuul kuni 10 m/s. Pärastlõunal tugevneb lõuna- ja edelatuul puhanguti 14 m/s. Laine kõrgus on 0,7-1,5 meetrit.

Soome lahel püsib edela- ja läänetuul, puhudes puhanguti 15 m/s. Õhtupoole tugevneb edela- ja lõunatuul 14-18, hilisõhtul puhanguti 24 m/s. Laine kõrgus on kaks kuni 3,5 meetrit.

Ka Väinamerel püsib edela- ja läänetuule kiirus puhanguti kuni 15 m/s ning õhtu lähenedes tugevneb edela- ja lõunatuul 14-18, õhtul puhanguti 25 m/s.

Liivi lahel puhub samuti jätkuvalt edela- ja läänetuul kiirusega puhanguti 15 m/s. Õhtul tugevneb edela- ja lõunatuul 14-18, puhanguti 25-27 m/s. Laine kõrgus on kaks kuni 3,5 meetrit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles