Nädala keskpaik toob kuni seitse soojakraadi

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevad ligineb.
Kevad ligineb. Foto: Hege-lee Paiste/Sakala

Eelolev nädal jätkub küll lörtsi- ja lumesajuga, ent õhutemperatuurid on valdavalt plusspoolel, kerkides nädala keskel paiguti kuni seitsme soojapügalani.

Ilmateenistuse teatel on ööl vastu teisipäeva üksikute selgimistega ilm. Mitmel pool sajab vähest vihma, lörtsi ja lund. Puhub lõuna- ja kagutuul 3-9, öö hakul saartel ja läänerannikul puhanguti 15 m/s. Õhutemperatuur on -1 kuni +2 kraadi. Teisipäeva päeval on valdavalt pilves ilm. Ajuti sajab vihma ja lörtsi. Puhub valdavalt lõunakaaretuul 2-7 m/s. Sooja on 1-6 kraadi.

Kolmapäeva öösel on pilves selgimistega ilm. Kohati sajab lörtsi või lund. Puhub läänekaaretuul 3-8 m/s. Sooja on -1 kuni +2 kraadi. Kolmapäeva päeval on pilves selgimistega ilm. Uus sajuala liigub pärastlõunal läänest itta, sajab lörtsi või vihma. Edelatuul tugevneb 5-10, rannikul iiliti kuni 15 m/s, õhtul pöördub tuul läände ja loodesse. Sooja on 1-6 kraadi.

Neljapäeva öösel valitseb muutlik pilvisus. Sadu lakkab. Lääne- ja loodetuul nõrgeneb 4-10 m/s. Õhutemperatuur on -2 kuni +2 kraadi. Neljapäeva päeval pilvisus tiheneb ja pärastlõunal saabub uus sajuala. Tuul pöördub edelasse 5-11, rannikul puhanguti 15 m/s. Õhutemperatuur on 2-7 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles