Eeloleva nädala algus toob taas kuni 10 külmakraadi

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ilm on heitlik, külma- ja soojakraadid vahelduvad. 
Ilm on heitlik, külma- ja soojakraadid vahelduvad. Foto: Mailiis Ollino / Pärnu Postimees

Eeloleva nädala õhutemperatuurid pakuvad järske muutusi, kukkudes teisipäeva päevaks oodatavast neljast soojakraadist kuni kümne miinuskraadini järgneval ööl.

Ilmateenistuse teatel on ööl vastu esmaspäeva pilves ilm. Sajab lund ja lörtsi, rannikul paiguti ka vihma. Puhub ida- ja kagutuul, saartel lääne- ja edelatuul viis kuni kümme meetrit sekundis, puhanguti 14 meetrit sekundis. Põhja- ja Ida-Eestis kolm kuni kaheksa kraadi külma, saartel ja Lõuna-Eestis on õhutemperatuur nullist kuni pluss kahe kraadini. Esmaspäeva päeval on peamiselt pilves ilm. Ennelõunal sajab kohati lund ja lörtsi, pärastlõunal laieneb edelast uus lörtsi ja vihmasaju ala õhtuks üle maa. Puhub lõunakaaretuul neljast kuni üheksa meetrit sekundis. Õhutemperatuur on miinus ühest kuni pluss kolme kraadini.

Teisipäeva öösel on pilves ilm. Sajab lörtsi ja vihma, kusjuures sadu võib paiguti tugev olla. Tuul pöördub lõunast edelasse ja tugevneb hommikuks 7-11, saartel puhanguti 15 meetris sekundis. Õhutemperatuur on miinus ühest kuni pluss kolme kraadini. Teisipäeva päeval on pilves ilm. Sajab lörtsi ja vihma, pärastlõunal läheb sadu Põhja-Eestist üle lumeks. Tuul pöördub edelast loodesse ja põhja kolm kuni kaheksa, saartel ja rannikul 7-11, puhanguti kuni 15 meetrit sekundis. Õhutemperatuur on pluss ühet kuni pluss neljani, pärastlõunal läheb külmemaks ja õhtuks on oodata õhutemperatuuri nullist kuni miinus viie kraadini.

Kolmapäeva öösel on pilves selgimistega ilm ja öö hakul sajab kohati lund. Puhub põhja- ja loodetuul neli kuni kümme meetrit sekundis. Külma on 4-10 kraadi. Kolmapäeva päeval on vähese pilvisusega sajuta ilm. Puhub muutliku suunaga tuul 1-7 meetrit sekundis. Külma on 2-6 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles