Reedel tuleb valdavalt miinuskraadidega ilm

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tugev tuul ja miinuskraadid tekitavad öösel teedel suure jäiteohu.
Tugev tuul ja miinuskraadid tekitavad öösel teedel suure jäiteohu. Foto: Arvo Meeks

Reedel tuleb nii öösel kui päeval valdavalt miinuskraadidega ilm, prognoosib ilmateenistus. 

Öösel on pilves selgimistega ilm ja paiguti on udu. Hommikul jõuab Lõuna-Eestisse lumesadu. Puhub ida- ja kirdetuul 4-10, hommikuks tugevneb saartel ja rannikul puhanguti 14-18 m/s. Külma on 3-8, selgimiste korral kohati 12 kraadi. 

Peipsi järvel puhub ida- ja kirdetuul 5-8, hommikul kuni 11 m/s. Ilm on olulise sajuta ja nähtavus on mõõdukas. Külma on 8-11 kraadi. 

Päeval on pilves ilm. Sajab lund, paiguti tuiskab. Puhub idatuul 6-12, saartel ja rannikul puhanguti 14-18 m/s. Õhutemperatuur tõuseb vahemikku 0 kuni -4 kraadi. 

Peipsi järvel puhub idatuul 8-13 m/s. Sajab lund ja tuiskab ning nähtavus on halb. Külma on 2-4 kraadi. 

Teedel on soolalumesegu ja öösel võib tekkida libedust

Suuremad teed on neljapäeva pärastlõunal ja õhtul soolaniisked ja paiguti soolalumesegused ning öösel võib tekkida libedust.

Pärastlõunal on teekatted põhi- ja suurematel tugimaanteedel soolaniisked, paiguti esineb teedel soolalumesegu, teatas maanteeamet.

Ilmaprognoosi kohaselt on õhtul ja öösel ilm selge. Varahommikul võib saartelt ja Lõuna-Eestist alata lumesadu. Rannikualadel võib esineda tuulepuhanguid kuni 15 m/s. Teede temperatuurid langevad kümne külmakraadi ümbrusesse ja teedel on libeduseoht.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles