Lähipäevad pakuvad nii parajat pakast kui ka väheseid plusskraade

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Talv
Talv Foto: Marianne Loorents / Virumaa Teataja

Lähipäevad pakuvad öösiti nii parajat pakast kui ka päevaseid nappe plusskraade, prognoosib ilmateenistus. 

Neljapäeva öösel on pilves selgimistega ilm ja kohati sajab lund. Puhub lõunakaare tuul 2 kuni 7 meetrit sekundis. Külma on 3 kuni 8, paiguti 12 kraadi. Päeval on pilves selgimistega peamiselt sajuta ilm. Puhub ida- ja kagutuul 3 kuni 9 meetrit sekundis. Külma on 2 kuni 7, kohati kuni 10 kraadi.

Reede öösel pilvisus tiheneb. Hommikul alates Lõuna-Eestist hakkab lund sadama ja tuiskab. Puhub idatuul 6 kuni 11, rannikul puhanguti 15 meetrit sekundis. Külma on 5 kuni 10 kraadi. Päeval on pilves ilm. Sajab lund ning paiguti tuiskab. Puhub ida tuul 6 kuni 11, rannikul puhanguti 15 meetrit sekundis. Termomeeter näitab -4 kuni 0 kraadi. 

Laupäeva öösel on pilves ilm. Kohati sajab lund ja lörtsi. Puhub ida ja kagutuul 5 kuni 10 meetrit sekundis. Õhutemperatuur on vahemikus 0 kuni -4 kraadi. Päeval on pilves ilm. Alates Lõuna-Eestist sajab lund, lörtsi, kohati vihma ning on jäiteoht. Puhub ida- ja kagutuul 6 kuni 11, rannikul puhanguti 15 meetrit sekundis.Õhutemperatuur on vahemikus 0 kuni +2 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles