Ettevaatust: teisipäeval võib ilm kohati sulale minna

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Talvised teed
Talvised teed Foto: Meelis Meilbaum / Virumaa Teataja

Kui ööl vastu teisipäeva on oodata korralikku pakast, siis päeval võib kohati termomeeter ka plusskraade näidata, prognoosib ilmateenistus. 

Öösel on pilves ilm. Öö hakul lumepilved eemalduvad ja on pinnatuisku. Vastu hommikut jõuab lõuna poolt uus tihedam lumesadu. Puhub kagutuul 5 kuni 11, rannikul puhanguti 16 meetrit sekundis, hommikuks nõrgeneb veidi. Külma on 5 kuni 9, öö hakul Ida-Eestis kuni 12, saarte rannikul paiguti 2 kraadi. 

Peipsi järvel puhub kagutuul 5-10, puhanguti 13 meetrit sekundis, hommikuks nõrgeneb veidi. Öö hakul sajab lund ja on pinnatuisku. Nähtavus on mõõdukas, sajus halb. Külma on 7 kuni 9, öö hakul kuni 12 kraadi. 

Päeval on pilves ilm. Sajab lund ja ennelõunal ka tuiskab. Pärastlõunal tuleb saartel ka lörtsi ning on jäidet. Puhub kagutuul 3 kuni 9, rannikul puhanguti 13 meetrit sekundis, pärastlõunal pöördub tuul lõunasse, saartel ka edelasse ning nõrgeneb. Külma on 1 kuni 5 kraadi, kuid saarte rannikul võib termomeeter ka kraad sooja näidata. 

Peipsi järvel puhub kagutuul 4 kuni 8, puhanguti 11 meetrit sekundis, pärastlõunal pöördub tuul lõunasse. Sajab lund ja on tuisku. Nähtavus on sajus halb. Külma on 4 kuni 5 kraadi. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles