Esmaspäev tuleb tuisune

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tuisk.
Tuisk. Foto: RAIGO PAJULA/PM/SCANPIX BALTICS

Esmaspäev toob kohati krõbedaid miinuskraade, puhanguti tugevat tuult ja lumetuisku.

Ilmateenistuse teatel tiheneb ööl vastu esmaspäeva pilvisus. Pärast keskööd jõuab saartele lumesadu, mis aegamisi mandrile liigub. Tuiskab. Kagu- ja idatuul tugevneb 4-9, puhanguti 13 m/s, rannikualadel 8-14, puhanguti kuni 20 m/s. Külma on 12-18, öö hakul Ida-Eestis kuni 20, saartel 4-10 kraadi.

Peipsi järvel tugevneb kagu- ja idatuul 4-8, hommikul puhanguti 11 m/s. Ilm on peamiselt sajuta, on pinnatuisku. Nähtavus on mõõdukast heani. Külma on 16-18 kraadi.

Esmaspäeva päeval on pilves ilm. Lumesadu laieneb üle Eesti itta ja muutub kohati tihedaks. Esineb tuisku. Puhub kagutuul 5-10, puhanguti 14 m/s, rannikualadel 8-14, puhanguti 17-20 m/s. Pärastlõunal tuul veidi nõrgeneb. Külma on 7-12, saartel 2-7 kraadi.

Peipsi järvel puhub kagutuul 5-10, puhanguti kuni 14 m/s. Ennelõunal sajab kohati lund, pärastlõunal jõuab kohale tihedam sadu. Tuiskab. Nähtavus on mõõdukas, kuid pärastlõunal see halveneb. Külma on 10-12 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles