Torm räsis Virumaal katuseid, reklaamplakateid, puid ja elektriliine

Raul Sulbi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sügistormi tagajärjed.
Sügistormi tagajärjed. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Tänane sügistorm räsis Ida- ja Lääne-Viru maakondades täna katuseid, reklaamplakateid, puid ja elektriliine.

Täna kell 14.26 teatati häirekeskusele Kohtla-Järvel Tabori tänaval on kukkunud suur puu elektriliinidele ja kaldu tee peale, vahendas Ida-Eesti päästekeskuse pressiesindaja.

Päästjad eemaldasid puu sõiduteelt ning taastasid selle liikluseks.

Kell 12.19 teatati häirekeskusele, et Narva linnas Ragu tänaval on puu langenud sõiduteele. Päästjad eemaldasid puu sõiduteelt ja taastasid sõidutee liikluseks.

Kell 12.17 teatati häirekeskusele, et Narva linnas Oru tänaval on maja katusel antenn ümber kukkunud. Päästjad piirasid ala ohulindiga.

Kell 12.14 teatati häirekeskusele, et Rakvere linnas Tartu ja Vabaduse tänaval on suur puu langenud sõiduteele. Päästjad eemaldasid puu sõiduteelt ja taastasid sõidutee liikluseks.

Kell 11.58 teatati häirekeskusele, et Kohtla-Järvel Tervise tänaval on haigla katusele lennanud reklaamplakat, mis on metallotsadega ja alla kukkudes ohustab inimesi. Päästjad piirasid ohuala lindiga.

Kell 11.52 teatati häirekeskusele, et Narva linnas Linda tänaval ühe maja katuselt kukub eterniidi tükke alla. Päästjad piirasid ala ohulindiga.

Kell 11.50 teatati häirekeskusele, et Vihula vallas Võsul on suur puu langenud sõiduteele. Päästjad eemaldasid puu sõiduteelt ja taastasid sõidutee liikluseks.

Kell 10.49 teatati häirekeskusele, et Rakvere Vihula vallas Mustoja külas on suur puu langenud sõiduteele. Päästjad eemaldasid puu sõiduteelt ja taastasid sõidutee liikluseks.

Kell 10.45 teatati häirekeskusele, et Rakvere linnas Raja tänaval majal antenn katusele viltu vajunud suure tuulega. Päästjad eemaldasid ohtliku antenni.

Kell 10.32 teatati häirekeskusele, et Sõmeru vallas Roodevälja külas on puu langenud sõiduteele. Päästjad eemaldasid puu sõiduteelt ja taastasid sõidutee liikluseks.

Kell 10.24 teatati häirekeskusele, et Vaivara vallas Hiiemetsa külas on puu langenud sõiduteele. Päästjad eemaldasid puu sõiduteelt ja taastasid sõidutee liikluseks.

Kell 10.22 teatati häirekeskusele, et Rakvere linnas Tallinna tänaval on kolmekordse maja katusel antenn ümber kukkunud. Päästjad piirasid ala ohulindiga.

Kell 08.14 teatati häirekeskusele, et Toila vallas Tallinn-Narva maanteel Voka silla juures on puu kukkunud sõiduteele. Päästjate sündmuskohale saabudes selgus, et puu oli murdunud tee peale, kuid liiklust ei takistanud. Päästjad eemaldasid puu sõiduteelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles