Nädala keskpaik muutub taas tormiseks

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tuisk.
Tuisk. Foto: RAIGO PAJULA/PM/SCANPIX BALTICS

Nädala keskpaik toob ilmateenistuse teatel taas tormini küündivaid tuulepuhanguid, jäidet ja tuisku.

Ööl vastu esmaspäeva on pilves ilm. Sajab lund ja lörtsi ning kohati tuiskab. Puhub lõuna- ja kagutuul 4-10, rannikul puhanguti 13 m/s. Hommikul pöördub tuul saartel loodesse ja tugevneb. Õhutemperatuur on -3 kuni +1 kraadi. Valitseb jäiteoht. Esmaspäeva päeval on pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab lund ja lörtsi, pärastlõunal sajuhood hõrenevad. Tuul pöördub lääne poolt alates läände ja loodesse kiirusega 4-10, saartel ja rannikul 9-15, puhanguti kuni 20 m/s. Õhutemperatuur on -2 kuni +1 kraadi. Jätkuvalt valitseb jäiteoht.

Teisipäeva öösel tuleb pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab lund ja kohati tuiskab. Puhub loodetuul 5-11, saartel ja rannikul puhanguti 15-18 m/s. Hommikuks tuul nõrgeneb. Külma on 5-10, kohati -12, saartel 1-4 kraadi. Teisipäeva päeval on samuti pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab lund ja võib tuisata. Puhub läänekaaretuul 3-9, saartel puhanguti kuni 15 m/s. Külma on 1-7 kraadi.

Kolmapäeva öösel on pilves selgimistega ilm ja kohati sajab kerget lund. Puhub lääne- ja loodetuul 4-10, hommikul põhjarannikul puhanguti kuni 15 m/s. Külma on 5-10, kohati -12, saartel 1-4 kraadi. Kolmapäeva päeval on pilves selgimistega ilm ja kohati sajab kerget lund. Puhub lääne- ja loodetuul 4-10, põhjarannikul puhanguti kuni 15 m/s. Külma on 1-6 kraadi.

Neljapäeva öösel pilvisus tiheneb. Pärast keskööd levib lääne poolt alates lume- ja lörtsisadu itta, Lääne-Eestis sajab ka vihma. Kohati tuiskab ja valitseb jäiteoht. Tuul pöördub lõunasse ja edelasse ning tugevneb 5-12, puhanguti 15, saartel ja rannikul 12-17, puhanguti 23 m/s. Külma on öö hakul 5-10 kraadi, kuid hommikuks tõuseb õhutemperatuur -2 kuni +3 kraadini. Neljapäeva päeval on pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab lund, lörtsi ja vihma. Õhtul läheb sadu üle lumeks ja kohati tuiskab. Puhub edela- ja läänetuul 5-12, puhanguti 15, saartel ja rannikul 12-17, puhanguti 23 m/s. Õhtul pöördub loodesse ja nõrgeneb veidi. Õhutemperatuur on 0 kuni +4 kraadi, kuid õhtul läheb taas külmemaks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles