Neljapäeval tuleb kuni neli kraadi sooja

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lähipäevad toovad ka vihma.
Lähipäevad toovad ka vihma. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Neljapäeval tuleb kohati kuni neli kraadi sooja, prognoosib ilmateenistus.

Öösel on pilves selgimistega ja olulise sajuta ilm. Vastu hommikut pilvkate tiheneb, saartel sajab veidi vihma. Kohati on udu ja jäidet. Öö hakul puhub loodetuul 3-9, rannikul puhanguti kuni 12 m/s, pärast keskööd nõrgeneb läänekaare tuul, mis puhub 1-6 m/s. Õhutemperatuur langeb vahemikku -3 kuni -8 kraadi, saartel ja läänerannikul on vahemikus -2 kuni +2 kraadi.

Peipsi järvel puhub öö hakul loodetuul 4-10 m/s, pärast keskööd nõrgeneb läänekaare tuul 2-6 m/s. Ilm on olulise sajuta. Vastu hommikut võib udu olla. Nähtavus on mõõdukas. Külma tuleb 3-5 kraadi.

Päeval on pilves ilm. Lääne-Eestis sajab veidi vihma, sekka lörtsi, õhtu poole tuleb Kesk- ja Ida-Eestis lörtsi ja lund. Mitmel pool on udu ja jäidet. Hommikupoolikul puhub läänekaare tuul 1-6, pärastlõunal lõuna- ja edelatuul 3-9 m/s, õhtul pöördub tuul saartel ja läänerannikul loodesse. Õhutemperatuur on vahemikus -3 kuni +2 kraadi, saartel tuleb kuni neli kraadi sooja.

Peipsi järvel puhub hommikupoolikul läänekaare tuul 2-6 m/s, pärastlõunal lõuna- ja edelatuul 3-8 m/s. Õhtu poole sajab veidi lund. Võib udu olla. Nähtavus on mõõdukas. Külma on 1-3 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles