Nädala keskpaik toob kuni üheksa külmakraadi

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Caro / Baertels/Caro / Baertels/Scanpix

Lähipäevad nihutavad hilissügist üha enam talve suunas ja nii toob nädala keskpaik juba kuni üheksa kraadi külma.

Ilmateenistuse teatel suundub teisipäeval madalrõhkkond Venemaa lääneserva ja selle lohk liigub üle Eesti. Öö tuleb pilves selgimistega. Mitmel pool sajab lund ja lörtsi. Öö hakul puhub lääne- ja loodetuul, pärast keskööd loode- ja põhjatuul 4-11, saartel ja rannikul puhanguti 15 m/s. Külma on 1-5 kraadi, rannikul on kohati oodata kuni 2 kraadi sooja. Teisipäeva päeval on vahelduva pilvisusega ilm ja kohati sajab lund. Puhub loode- ja põhjatuul 4-10, rannikul puhanguti kuni 14 m/s. Õhutemperatuur on -3 kuni +1 kraadi.

Kolmapäeval madalrõhkkonna mõju väheneb. Öösel on pilves selgimistega ilm ja kohati sajab vähest lund. Puhub põhjakaaretuul 2-8, öö hakul rannikul puhanguti 12 m/s. Külma on 2-8 kraadi, rannikul tuleb kohati kuni 1 kraadi sooja. Kolmapäeva päeval on vahelduva pilvisusega ilm ja kohati võib sadada vähest lund. Puhub valdavalt läänekaaretuul 2-8 m/s. Õhutemperatuur on -4 kuni +1 kraadi.

Neljapäeval liigub kõrgrõhuala Eesti kohale. Öösel on vahelduva pilvisusega olulise sajuta ilm. Puhub edela- ja läänetuul 2-8, rannikul puhanguti 12 m/s. Külma on 3-9, rannikul tuleb kohati kuni 1 kraad sooja. Neljapäeva päeval on samuti vahelduva pilvisusega olulise sajuta ilm. Edela- ja lõunatuul tugevneb 5-12, saartel ja rannikul puhanguti 15-18 m/s. Õhutemperatuur on 0 kuni -4, rannikul kohati kuni +2 kraadi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles