Lähipäevade ilm tuleb sombune

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sombune ilm Pärnu rannas.
Sombune ilm Pärnu rannas. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Kuigi laupäevane prognoos eeloleva nädala kohta oli üsna soe ja päikseline, on ilmateenistuse viimastel andmetel siiski oodata üsna sombust ilma.

Esmaspäeval muutub kõrgrõhkkond mõjusamaks. Ilm püsib sajuta ja päeva peale peaks ka pilvekiht hajuma. Puhub mõõdukas lõunakaare tuul. Õhutemperatuur langeb öösel sisemaal 0 kraadi lähedale, saartel ja läänerannikul jääb 5 kraadi ümbrusse, päeval on 5-9 kraadi.

Teisipäeva öösel tuleb pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab uduvihma ja on udu. Puhub lõunakaaretuul 2-8 m/s. Sooja on 3-8 kraadi. Teisipäeva päeval on pilves selgimistega ilm. Hommikupoolikul sajab mitmel pool uduvihma ja on udu. Puhub kagutuul 2-8, rannikul kuni 11 m/s. Sooja on 7-11 kraadi.

Kolmapäeva öösel on pilves selgimistega olulise sajuta ilm. Mitmel pool on udu. Puhub valdavalt lõunakaaretuul 1-6 m/s. Sooja on 3-8 kraadi. Kolmapäeva päeval on samuti pilves selgimistega olulise sajuta ilm. Hommikupoolikul on mitmel pool udu. Puhub kagu- ja idatuul 2-8 m/s. Sooja on 7-11 kraadi.

Neljapäeva öösel on pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab uduvihma, kohati esineb udu. Puhub valdavalt lõunakaaretuul 1-6 m/s. Õhutemperatuur on 3-8, Lõuna-Eestis kuni -1 kraadi. Neljapäeva päeval on pilves selgimistega ja peamiselt sajuta ilm. Puhub kagu- ja idatuul 2-8 m/s. Sooja on 5-9 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles