Esmaspäev tuleb veel sajune ja vilu

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vihm ei seganud eile Kadrioru lossi roosiaeda iseseisvuse taastamise 27. aastapäeva tähistama kogunenud rahvahulka.
Vihm ei seganud eile Kadrioru lossi roosiaeda iseseisvuse taastamise 27. aastapäeva tähistama kogunenud rahvahulka. Foto: Madis Sinivee

Kuigi ilm läheb eeloleval nädalal päev-päevalt soojemaks, näitab esmaspäev veel vihmasevõitu ja tugeva tuulega sügist.

Ilmateenistuse teatel tuleb ööl vastu esmaspäeva vähese ja vahelduva pilvisusega ilm ja kohati tekib udu. Ida-Eestis sajab öö hakul paiguti vihma. Öö hakul puhub põhja- ja loodetuul 3-9, pärast keskööd läänekaaretuul 1-6 m/s. Õhutemperatuur on -2 kuni +3 kraad. Rannikul tuleb kuni 7 kraadi sooja.

Peipsi järvel puhub öö hakul loodetuul 4-7, pärast keskööd läänekaaretuul 2-5 m/s. Lainekõrgus on 0,2-0,7 meetrit. Kohati sajab vihma ja nähtavus on mõõdukast heani. Sooja on 1-3 kraadi.

Esmaspäeva päeval pilvisus tiheneb. Keskpäeval jõuab saartele vihmasadu, mis laieneb pärastlõunal mandrile. Sajutõenäosus on suurem loode- ja põhjaosas. Edela- ja lõunatuul tugevneb 6-11, puhanguti 14. Saartel ja rannikul paisub tuul 8-14, puhanguti koguni 20 m/s. Sooja on 8-12 kraadi.

Peipsi järvel puhub ennelõunal edelatuul 2-7 m/s. Pärastlõunal tugevneb edela- ja lõunatuul 6-10, õhtul puhanguti 14 m/s. Lainekõrgus on ennelõunal 0,2-0,7 meetrit, pärastlõunal 0,7-1,3 meetrit. Ilm on olulise sajuta ja hea nähtavusega. Sooja on 7-9 kraadi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles