Veekogude lähedustes on teedel härmatist

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Härmas maastik.
Härmas maastik. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Eile õhtul alanud sadu kattis saarte ja Läänemaa teed lumega ning seal  puhastavad teid sahad. Mandril suurt lumesadu polnud, kuid veekogude läheduses võib olla teedel härmatist.

Eile õhtul algas Lääne-Eesti saartel lumesadu, mis levis ka Läänemaale, teatas maanteeinfokeskus. Mandril sadas öösel paiguti vähest kerget lund Rapla, Harju, Järva, Lääne- ja Ida-Viru maakonnas.

Hommikutundidel sadu saartel jätkus. Teekatted Saaremaal ja Hiiumaal ning Lääne maakonnas Ristilt ranniku poole olid lumised ning sahad puhastavad teid.

Mandri-Eestis oli oluliste sademeteta ilm. Teekatted põhi- ja suurematel tugimaanteedel olid peamiselt kuivad. Öistes sajupiirkondades oli teekatetel vähest lenduvat lund.

Pärnu maakonnas Tallinn-Pärnu-Ikla maanteel Pärnust Iklani olid katted libedusetõrjest soolamärjad. Viljandi maakonnas esines teedel paiguti härmatist. Härmatist võib katetel olla ka veekogude läheduses.

Teepinna temperatuure mõõdeti -3 kraadist Lääne-Eesti saartel kuni -12 kraadini Kesk-Eestis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles