Uue nädala keskpaik tuleb mõõdukalt suvine

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Päike
Päike Foto: HEGE-LEE PAISTE / Sakala

Kuigi kalender näitab juba septembri teist poolt, on eeloleva nädala keskpaigas oodata jälle päiksepaistelist ilma ning õhutemperatuuridki kerkivad üle 20 kraadi.

Ilmateenistuse teatel on ööl vastu teisipäeva oodata vähese ja vahelduva pilvisusega ilma. Kohati sajab vähest vihma. Puhub lääne- ja loodetuul 4-9, öö hakul rannikul puhanguti 14 m/s. Virumaa rannikul on tuule kiirus 6-11, puhanguti 17 m/s. Hommikul tuul nõrgeneb. Sooja on 5-11, rannikul kuni 15 kraadi. Teisipäeva päeval on vahelduva pilvisusega ilm ja kohati sajab vähest vihma. Puhub lääne- ja edelatuul 4-9, põhjarannikul puhanguti kuni 14 m/s. Sooja on 15-18 kraadi.

Kolmapäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega olulise sajuta ilm. Puhub edela- ja lõunatuul 4-9, saartel ja rannikul puhanguti kuni 14 m/s. Sooja on 7-13, rannikul kohati kuni 16 kraadi. Kolmapäeva päeval on vähese pilvisusega sajuta ilm. Puhub edela- ja läänetuul 6-11, saartel ja rannikul puhanguti 15 m/s. Sooja on 18-23 kraadi.

Neljapäeva öösel on vähese pilvisusega sajuta ilm. Puhub edela- ja läänetuul 5-11 m/s. Põhjarannikul ja hommikul ka saartel ulatuvad puhangud 15 m/s. Sooja on 10-14, rannikul kuni 16 kraadi. Neljapäeva päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega olulise sajuta ilm. Puhub edelatuul 7-12, saartel ja rannikul puhanguti kuni 17 m/s. Õhtul tuul nõrgeneb. Sooja on 17-22 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles