Lähipäevad pakuvad nii vihmasadu kui ka päikesepaistet

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vihmavari.
Vihmavari. Foto: Eeva Kaun

Lähipäevadel on oodata nii vihmasadu kui ka päikesepaistet, kuid õhusooja maksimumid enam üle 18 kraadi ei tõuse.

Pühapäeva öö hakul on pilvine ja sajab vihma. Pärast keskööd saartest alates pilvisus hõreneb ja sadu lakkab. Tuul pöördub edelast läände ja loodesse ning nõrgeneb 4-9, öö hakul rannikul puhanguti 14 m/s. Sooja on 5-10, rannikul kuni 15 kraadi.

Päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm ja kohati sajab hoovihma. Puhub valdavalt läänetuul 5-10, keskpäevast alates saartel ja rannikul puhanguti kuni 15 m/s. Sooja on 15-18 kraadi.

Esmaspäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega enamasti sajuta ilm. Üksnes saartel vastu hommikut pilvisus tiheneb ja suureneb vihma võimalus. Puhub edela- ja läänetuul 5-9, saartel ja rannikul öö hakul puhanguti 14 m/s. Sooja on 5-10, rannikul kuni 15 kraadi.

Päeval pilvisus tiheneb ja saartelt liigub vihmasadu mandrile, Kagu-Eestisse võib sadu alles õhtul jõuda. Edela- ja lõunatuul tugevneb ja puhub 7-12, puhanguti 15, saartel ja rannikul kuni 20 m/s. Sooja on 14-18 kraadi.

Teisipäeva öösel vihmapilved eemalduvad ja pärast keskööd pilvisus lääne poolt alates hõreneb ning saju võimalus väheneb. Tuul pöördub edelast läände ja loodesse ning öö hakul on puhanguid, põhjarannikul kuni 18 m/s, hommikuks nõrgeneb 4-9 m/s. Sooja on 7-12, rannikul kuni 15 kraadi.

Päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab hoovihma. Lääne- ja edelatuul puhub 5-9, rannikul puhanguti 13 m/s. Sooja on 15-18 kraadi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles