Kuumalaine taandub hoovihma ja äikesega

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Äike. Foto on illustratiivne.
Äike. Foto on illustratiivne. Foto: Elmo Riig

Täna on vahelduva pilvisusega ilm. Hoovihma ja äikese võimalus on suurem Ida-Eestis. Puhub edela- ja läänetuul 5 kuni 10, põhjarannikul puhanguti 14 meetrit sekundis, õhtuks tuul nõrgeneb. Õhutemperatuur on 20 kuni 25 kraadi, vahendab riigi ilmateenistus. 

Pühapäeva öösel on muutliku pilvisusega ilm. Kohati sajab hoovihma. Hommikuks lääne pool pilvisus tiheneb ja jõuab tihedam vihmasadu. Puhub lõunakaare tuul 3 kuni 8 meetrit sekundis. Õhutemperatuur on 11 kuni 16, rannikul kuni 19 kraadi. 

Päeval on pilves selgimistega ilm. Hooti sajab vihma, on äikese võimalus. Tuul pöördub saartest alates edelasse ja läände ning tugevneb 5 kuni 12, puhanguti 15, rannikul kuni 18 meetrini sekundis. Õhutemperatuur on 16 kuni 21 kraadi.

Esmaspäeva öösel on pilves selgimistega ilm. Sajab hoovihma, võib olla äikest. Hommikuks sajuhood hõrenevad. Puhub edela- ja läänetuul 7 kuni 12, puhanguti 15, rannikul kuni 18 meetrit sekundis, pärast keskööd pöördub saartest alates loodesse ja jääb nõrgemaks. Õhutemperatuur on 10 kuni 15 kraadi.

Päeval on vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab hoovihma, pole välistatud äike. Puhub lääne- ja loodetuul 5 kuni 10, rannikul puhanguti kuni 15 meetrit sekundis, õhtul tuul nõrgeneb. Õhutemperatuur on 18 kuni 21 kraadi.

Teisipäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega ning olulise sajuta ilm. Puhub läänekaare tuul 3 kuni 8 meetrit sekundis, hommikuks pöördub tuul lõunakaarde. Õhutemperatuur on 8 kuni 13, rannikul kuni 16 kraadi.

Päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Kohati võib hoovihma sadada. Tuul pöördub idakaarde ning puhub 2 kuni 7 meetrit sekundis. Õhutemperatuur on 19 kuni 24 kraadi. Õhtul võib Lääne-Eestis pilvisus tiheneda ja vihmasadu Liivi lahe ümbrusse jõuda. Kagu- ja idatuul tugevneb.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles