Mupo hoiatab purikate eest

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jääepurikad võivad ohtlikud olla
Jääepurikad võivad ohtlikud olla Foto: Oliver Matkur/Postimees

Tallinna munitsipaalpolitsei palub linlasi tänaval kõndides olla ettevaatlikud, kuna sulailm kasvatab katuseräästeisse ohtlikud jääpurikad.


Abilinnapea Taavi Aasa sõnul tuleks jalakäijatel kasutada võimalusel majaseintest eemale jäävat kõnnitee osa ning heita aeg-ajalt pilke üles, et aegsasti märgata võimalikku ohtu, teatas Raepress.

«Mõistan kui keeruline on jälgida kuhu astuda libedal kõnniteel ning samaaegselt kiigata katuseräästa poole, ent talv on juba selline aastaaeg, mis loob ebamugavusi. Püüame koos neist üle saada,» lohutas abilinnapea.

Mupo juht Kaimo Järvik paneb majahaldajatele südamele, et purikaohtlikud kohad märgistataks ning võimalusel tõkenditega piirataks. «Eriti soositud tegevuseks pean jääpurikate ning lume õigeaegset katustelt eemaldamist,» lisas Järvik.

Mupo ametnikud tegelevad nii täna kui lähipäevil jääpurikaohtlike majade haldajate teavitamisega vajadusest oht kõrvaldada.

Informatsiooni ohtlikest purikatest ootab Mupo telefonile 14410.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles