Teeolud halvenevad taas lörtsi- ja lumesaju tõttu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Peeter Langovits

Prognooside kohaselt levib peatselt kogu Eestis Lääne-Eesti saartelt alguse saanud ja mandrile jõudnud uus lörtsi- ja lumesadu, mis vähendab teedel nähtavust.

Maanteeinfokeskus hoiatab, et liiklejail tuleb maanteedel arvestada halvenevate teeoludega nagu piiratud nähtavus, kinnisõidetud lumi ja libedus. Äärmiselt tähelepanelik tuleb liikluses olla aga kiiruse ja pikivahe valikul.

Täna pärastlõunal olid suuremate riigimaanteede katted Põhja-, Kesk-ja Lääne-Eestis libedusetõrjest enamuses soolamärjad, kohati lörtsised. Piirkonniti, peamiselt Kagu- ja Ida-Eestis, oli suurematel tugimaanteedel soolalumesegu, kinnisõidetud lund ja libedust. Lumised ja jäised on kõrvalmaanteed.

Ilm oli täna pilves ja mõõduka nähtavusega. Paiguti sadas vähest lund, Hiiumaal sekka ka vihma. Teepinna temperatuur oli 0 kraadist kuni -2 kraadini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles