Teedehooldaja pole Pirital hooldustöödega pädevalt hakkama saanud

Raul Sulbi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lumekoristus Tallinnas.
Lumekoristus Tallinnas. Foto: Postimees.ee lugeja

Pirita linnaosavalitsus tegi Pirita linnaosa teedehoolduse eest vastutavale ASile Teho märkuse kehvasti teostatud tööde eest ning viib täitmisele lubaduse arvestada lepingujärgsest tasust maha 10 protsenti, ehkki mõningate kodanike hinnangul peaks see summa veelgi suurem olema.

Pühapäeva varahommikul alanud lumetorm on viimasel paaril päeval tekitanud võrdlemisi trööstitu olukorra ka Pirita linnaosa teedel ja tänavatel, vahendas linnaosavalituse pressiesindaja.

Kui veel esmaspäeval võis Pirita linnaosa teedel tekkinud olukorda vabandada välja ootamatult suure koguse maha sadanud lumega, siis tänase päeva jooksul pole Pirita linnaosas situatsioon väga palju paranenud.

Maha arvestatud summast on linnaosavalitsus tellinud teepuhastamisteenust lisaks paarilt eraettevõtjalt, lootuses, et teed siiski linnaosas sõidukõlblikuks puhastatakse.

Pirita linnaosa linnamajandusosakonna juhataja Merike Kalami sõnul oli veel täna pärastlõunalgi kõige hullem olukord Maarjamäe elamupiirkonnas – sealsed tänavad polnud justkui sahka näinudki.

Pirita linnaosavalitsus tänab linnaosa elanikke mõistva suhtumise eest ning loodab, et teedehooldajad võtavad oma lepingujärgseid kohustusi märksa tõsisemalt kui seni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles