Reporter.ee: Savisaare majaesise puhastasid lumest palgatöölised

Erik Henno
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Töömees Edgar Savisaare maja ees lund koristamas.
Töömees Edgar Savisaare maja ees lund koristamas. Foto: Reporter.ee

Tallinna munitsipaalpolitsei hoiatas täna majaomanikke, et kui nad oma maja eest kõnniteelt lund ära ei korista, tehakse neile trahvi. Reporter.ee käis uurimas, kas Tallinna linnapea Edgar Savisaare kodumaja esine kõnnitee Nõmmel on lumest puhtaks roogitud.

Selgus, et Savisaare majaesise puhastasid lumest palgatöölised.

«Hommikust saadik oleme lund rookinud,» rääkis Tallinna linnapea maja eest lund lükanud naisterahvas. «See on meil juba teine maja täna.»

Munitsipaalpolitsei saatis päeval välja pressiteate, milles ähvardati majaomanikke täna pärastlõunast alates trahvima hakata, kui nad ei ole oma maja ees asuvat kõnniteed lumest puhtaks teinud.

Tallinna linnavolikogu reformierakondlasest liikme Remo Holsmeri sõnul oli see teade üllatav.

«Munitsipaalpolitseil ma soovitan trahvide kirjutamise asemel labidad kätte võtta ja tööle hakata,» ütles Holsmer. «See on linna ja inimeste jaoks märksa kasulikum.»

Linnapea Edgar Savisaar intervjuusid ei andnud ning tegeles ise olukorrast ülevaate saamisega kell 16.00 alanud kriisikomisjoni istungil, teatas Reporter.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles