Rakvere palub kella üheksaks autod teeservadest ära viia

Kajar Kase
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Postimees.ee lugeja

Täna õhtul, eeldatavasti kella 21 paiku alustatakse Rakveres lumevedu kriitilisematest piirkondadest, linnavalitsus palub automanikel võimalusel oma autod teeservadest mujale parkida.


Lääne-Virumaa kriisikomisjon kogunes taas täna hommikul kell 8.30, saamaks ülevaadet olukorrast Lääne-Virumaal pärast lumetormi, samal teemal kuulas ülevaadet ka Rakvere linnavalitsus.

Rakvere linnas oli hommikul liiklus raskendatud, läbitavad olid põhitänavad. Täna õhtul, kui liiklus on hõrenenud, eeldatavasti kella 21 paiku alustatakse lumevedu kriitilisematest piirkondadest.

Kuna linnas on palju tänavatele pargitud autosid, mis raskendavad lumekoristust, siis paluvad Lääne-Virumaa kriisikomisjon ja Rakvere linnavalitsus automanikel võimalusel oma autod teeservadest mujale parkida.

«Üks teeserva pargitud auto võib nurjata terve teelõigu puhastamise lumest,» märkis abilinnapea Ain Suurkaev.

Linna hooldatavatel tänavatel töötab ööpäevaringselt viis AS Raktoomi lumekoristusmasinat. Suurkaevu andmetel tekkis paraku olukordi, kus nendeks kaks pidid aeg-ajalt käima lumme kinnijäänud busse ja teisi suuremaid sõidukeid liikuma aitamas.

Lisaks töötavad linnas masinad, mis hooldavad Viru teedevalitsuse vastutusalas olevaid teid.

Arvatavasti tuleb Rakverre ka lisajõudu kaitseväe poolt - valmisolekut linnale lumekoristusel oma tehnikaga appi tulla on avaldanud Kirde kaitseringkonna Pioneeripataljon.

Juhul, kui mõni suur sõiduk, näiteks buss või veok vajab Rakveres liikumapääsemiseks abi, siis tuleb abipalvega pöörduda teedeinsener Lennart Korbe poole telefonil 505 33 61.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles