Saaremaal tõmbasid päästjad tuletõrjeautot lumest välja

Kajar Kase
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kõikjal Eestis oli eile tavapärane pilt sellest, kuidas masinad kraavis külitasid ja päästjad neid välja aitasid. Foto on     tehtud eile kella 15 paiku mõned kilomeetrid Võrust Tartu poole.
Kõikjal Eestis oli eile tavapärane pilt sellest, kuidas masinad kraavis külitasid ja päästjad neid välja aitasid. Foto on tehtud eile kella 15 paiku mõned kilomeetrid Võrust Tartu poole. Foto: Mihkel Oviir

Saaremaa päästjad said eile tugeva tuule ja lumesaju tõttu neli väljakutset, nende hulgas tuli lumest välja aidata tuletõrjeauto.


Eile kell 14.57 eemaldasid päästjad Kuressaares Kihelkonna maanteel teelt liiklust takistanud puu, teatab Lääne-Eesti päästekeskus.

Kell 18.31 eemaldasid päästjad Pihtla vallas Kiritu külas teelt liiklust takistanud telefoniposti.

Kell 21.04 käisid Tornimäe päästjad Pöide vallas Reina külas lumest välja aitamas Orissaare komando paakautot;

Kell 21.29 eemaldasid päästjad Leisi vallas Hiievälja külas teelt liiklust takistanud puu

23. novembril kell 19.45 põles Orissaares alajaamas elektrikapp.

Üleeile kell 2.37 teatati häirekeskusele tulekahjust Kuressaares Lossi tänaval, kus kahekorruselise puidust elamu teisel korrusel oli ühes korteris põlemine. Tules hävis voodi ja koduelektroonikat, kogu korter sai suitsu- ja veekahjustusi. Voodi juurest põrandalt leidsid päästjad vigastatud meesterahva, kelle kiirabi viis haiglasse. Tulekahju kustutati kell 3.33.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles