Elektrikatkestus häirib politseile helistamist

Marti Aavik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
26. märtsil tallinnas tehtud pildil aitavad politseinikud lumehanges olnud kodutut.
26. märtsil tallinnas tehtud pildil aitavad politseinikud lumehanges olnud kodutut. Foto: Marianne Loorents / SL Õhtuleht

Torm põhjustas elektrikatkestusi ning seetõttu oli Sillamäel ja Rakveres hommikupoolikul häiritud politsei numbrile 110 helistamine, see probleem võib korduda.


Kuid halbade ilmastikuolude tõttu võivad elektrikatkestused päeva jooksul toimuda ka teistes kohtades, teatas politseiamet.

Sel juhul suunatakse kõik 110-le laekuvad kõned Jõhvi. See võib omakorda telefoniliini üle koormata, mis tähendab seda, et helistamine 110-le ja politseipatrulli reageerimine võib tavapärasest rohkem aega võtta.

Politsei soovitab võimaluse korral täna väljas mitte liikuda. Juhul, kui väljas liikumine on vältimatu, siis politsei palub liiklejail käituda äärmiselt ettevaatlikult. Sõidukijuhtidel tuleb valida ohutu kiirus ning hoida pikivahet.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles