Uus nädal toob kuni 30 kraadi sooja

Sander Punamäe
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu rand kui kuurortlinna visiitkaart.
Pärnu rand kui kuurortlinna visiitkaart. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Ilmateenistuse teatel toob uus nädal Eestisse tõelise suveilma.  

Ilmateenistuse teatel tugevneb esmaspäeval Botnia lahe kohal kõrgrõhkkond ja laieneb Läänemere poole. Öösel selge ilm, puhub valdavalt kirdetuul 2-8 m/s. Sooja on 14-18 kraadi. Esmaspäeva päeval on vähese pilvisusega olulise sajuta ilm. Puhub valdavalt kirdetuul 2-8 m/s. Sooja on 25-30, rannikul paiguti 22 kraadi.

Teisipäeval püsib Euroopa põhjaalade kohal kõrgrõhuala ja ulatub servaga Läänemere äärde. Öösel on selge ning sajuta ilm. Puhub kirdetuul 2-8 m/s. Sooja on 15-18 kraadi. Teisipäeva päeval on vähese pilvisusega sajuta ilm. Puhub ida- ja kirdetuul 3-9 m/s. Sooja on 25-30, rannikul kohati 22 kraadi.

Kolmapäeva öösel on vähese pilvisusega sajuta ilm. Puhub kirde- ja idatuul 3-9 m/s. Sooja on 16-20 kraadi. Kolmapäeva päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Kohati võib hoovihma sadada. Puhub kirde- ja idatuul 3-9 m/s. Sooja on 25-30, rannikul kohati 22 kraadi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles