ERR.ee: kiibistamise sooduskampaania tõi Nõmmele palju koeraomanikke

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koera kiibistamine loomakliinikus
Koera kiibistamine loomakliinikus Foto: Raigo Pajula

Tallinnas Nõmmel alanud koerte kiibistamise sooduskampaania tõi kohale palju väga palju koeraomanikke, keda peibutas tavapärasest 6-8 korda madalam teenuse hind.


Mikrokiibi tavahind loomakliinikutes on liiga kõrge ja nii eelistavad paljud koeraomanikud kiibistamist vältida. Sooduskampaania ajal saab loomi loomakliinikutes eelregistreerimise alusel kiibistada 50 krooni eest, vahendasid

ERR Uudised

«Aktuaalset kaamerat».

Lisaks küllalt kõrgele hinnale loomakliinikutes, hoidutakse kiibistamisest tihti ka hirmust, et mikrokiip on looma tervisele ohtlik, aga üritusel loomi kiibistanud loomaarst Jaak Jõksi sõnul on roheliste sellekohased avaldused liialdus.

Soodushind meelitas Nõmme koeraomanikke kohele hulgi. Isegi sedavõrd palju, et välibrigaad oli sunnitud inimesi loomakliinikutesse suunama.

Tallinna koerte ja kasside pidamise eeskiri kohustab koeraomanikke oma koerad kiibistama mikrokiibiga ja kandma loom linna koerteregistrisse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles