ERR.ee: Lääne-Virumaal rebis tormituul majadelt katuseid

Erik Henno
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kunda.
Kunda. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Eile õhtul puhkenud tormis sai kannatada Rakvere Gümnaasiumi äsjavalminud juurdeehituse katus ning Kundas lõhkus torm kolme kortermaja katuse.

Umbes kella kaheksa ajal õhtul puhkenud tormis sai kannatada ka Kundas Kasemäe 11 asuva elamu roovitis, vahendasid ERR Uudised «Aktuaalset kaamerat».

Õnneks ei tabanud lendavad plekitahvlid inimesi. Mõni auto sai küll kannatada, kui lahtirebitud katuseplekk sajakonna meetri kaugusele poe ette parklasse lendas.

«Hetkeks, 10-15 minuti jooksul, olid väga tugevad tuuleiilid, mis oli tõsine üllatus, sest ei olnud ka sellist äärmuslikku ilmateadet, et selline asi võib juhtuda,» rääkis Kunda linnapea Allar Aron. «Kõige hullem oli muidugi õhtul pimedas, kui osa plaate oli katuselt maha langenud ja osa veel katusel kolises ning ei teadnud, mis hetkel need võivad maha langeda.»

Kahju suurus polnud täna veel selge, nagu ka katusehävingu põhjus - kas ettenägematu torm või kehv ehituskvaliteet.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles