Eelolev nädal toob paiguti kuni 26 soojakraadi

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Jaanus Lensment

Eeloleval nädalal kerkivad maksimumtemperatuurid päev-päevalt kõrgemaks ja neljapäeval on paiguti taas oodata kuni 26 kraadi sooja.

Ilmateenistuse teatel on teisipäeva öösel oodata vähese ja vahelduva pilvisusega olulise sajuta ilma. Puhub valdavalt kirde- ja idatuul 1 kuni 7 meetrit sekundis. Sooja on 10 kuni 16 kraadi. Teisipäeva päeval on samuti vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Mitmel pool sajab hoovihma ja võib olla äikest. Puhub valdavalt kirde- ja idatuul 1 kuni 7 meetrit sekundis. Sooja on 19 kuni 24 kraadi.

Kolmapäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega olulise sajuta ilm. Puhub valdavalt kirde- ja idatuul 1 kuni 7 meetrit sekundis. Sooja on 11 kuni 16 kraadi. Kolmapäeva päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab hoovihma ja võib esineda äikest. Puhub valdavalt kirde- ja idatuul 1 kuni 7 meetrit sekundis. Sooja on 19 kuni 25 kraadi.

Neljapäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm ja kohati sajab hoovihma. Puhub kirde- ja idatuul 2 kuni 8 meetrit sekundis. Sooja on 12 kuni 17 kraadi. Neljapäeva päeval on vähese või vahelduva pilvisusega ilm. Mitmel pool sajab hoovihma ja võimalik on äike. Puhub kirde- ja idatuul 2 kuni 8 meetrit sekundis. Sooja on 20 kuni 26 kraadi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles