Mesilased otsustasid kolida uuselamurajooni

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnumaal Sauga vallas Hirvepargi elurajoonis püüdsid mesinikud puuri, murdunud puu hõivanud mesilaspere.
Pärnumaal Sauga vallas Hirvepargi elurajoonis püüdsid mesinikud puuri, murdunud puu hõivanud mesilaspere. Foto: Lugeja pilt

Mesilassülem hõivas eile Pärnumaal Sauga vallas Hirvepargi uuselamurajoonis murdunud puu. Asjaarmastajatest mesinikud püüdsid maja lähedusse sattunud lendavad putukad kinni.

Pärnu Postimehe veebitoimetusele majade naabrusse kolinud mesilassülemist teada andnud naise sõnutsi avastas tema kiletiivalised putukad eile õhtul kella 17.30 paiku.

Mesilinnud olid võtnud koha sisse majaesisel muruplatsil murdunud puul, mis jääb ehitise sissekäigust umbes 30-40 meetri kaugusele.

Hirvepargi elaniku sõnade järgi helistas üks murelik naaber päästeteenistusse, aga sealt abi ei saanud. Seejärel kutsuti kohale kaks asjaarmastajast mesinikku, kes putukad sülemikasti püüdsid ja minema toimetasid.

„Mina ega keegi majaelanikest nõelata ei saanud,“ märkis naine, kes oli enda jutu järgi veidi hirmul maja juures ringi jooksvate väikeste laste pärast. „Sumin oli ähvardavalt kõva, kui mesinikud tossutasid.“

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles