Lähipäevil tuleb päikesepaisteline ja mõõdukalt soe ilm

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevadine loodus.
Kevadine loodus. Foto: Urmas Luik

Reedel võib sadada vihma ja olla äikest, kuid nädalavahetusel tuleb päikesepaisteline ja mõõdukalt soe ilm, prognoosib ilmateenistus.

Reede ööks tuleb väike madalrõhkkond Stockholmi lähistele ja selle servas on meie ilm vihmane, on äikest. Hommikuks Lääne-Eestis pilvisus hõreneb ja vihma sajab veel vaid Ida-Eestis. Tuul pöördub kagust edelasse ja ulatub puhanguti 15 meetrit sekundis. Päeva peale õhurõhk tõuseb ja sajuhooge on vaid üksikuid. Puhub võrdlemisi tugev edela- ja läänetuul. Õhutemperatuur on öösel 6 kuni 11, päeval 9 kuni 14, Ida-Eestis kuni 16 kraadi.

Laupäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub läänekaare tuul 2 kuni 8 meetrit sekundis. Sooja on 1 kuni 6 kraadi. Päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub läänekaare tuul 2 kuni 8 meetrit sekundis. Sooja on 10 kuni 16, rannikul paiguti 6 kuni 8 kraadi.

Pühapäeva öösel on selge või vähese pilvisusega sajuta ilm. Puhub läänekaare tuul 2 kuni 8 meetrit sekundis. Sooja on 1 kuni 5 kraadi. Päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub läänekaare tuul 2 kuni 8 meetrit sekundis. Sooja on 11 kuni 17, rannikul paiguti 7 kuni 9 kraadi.

Esmaspäeva öösel on vahelduva pilvisusega ja sajuta ilm. Puhub läänekaare tuul 4 kuni 10 meetrit sekundis. Sooja on 4 kuni 9 kraadi. Päeval on vähese pilvisusega sajuta ilm. Puhub loodetuul 5 kuni 10, põhjarannikul puhanguti 12 kuni 15 meetrit sekundis. Sooja on 12 kuni 17, rannikul paiguti 7 kuni 10 kraadi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles