Viimaste päevade pakane annab lähipäevil järele

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ilm pöörab suviseks.
Ilm pöörab suviseks. Foto: Kristjan Teedema / Postimees

Viimaste päevade öine krõbe pakane annab lähipäevil järele, prognoosib ilmateenistus. 

Pühapäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub ida- ja kirdetuul 3 kuni 9 meetrit sekundis. Külma on 2 kuni 8 kraadi. Päeval pilvisus tiheneb. Õhtupoolikul hakkab lõuna poolt alates lörtsi sadama. Ida- ja kirdetuul tugevneb 5 kuni 12, saartel ja rannikul puhanguti kuni 17 meetrini sekundis. Sooja tuleb 1 kuni 6 kraadi.

Esmaspäeva öösel on pilves ilm. Sajab lörtsi ja lund, kohati ka vihma. Puhub ida- ja kirdetuul mandril 4 kuni 9, saartel ja rannikul 8 kuni 13, puhanguti kuni 18 meetrit sekundis. Õhutemperatuur on vahemikus -1 kuni +2 kraadi. Päeval on pilves ilm. Sajab vihma ja lörtsi, õhtupoolikul ka lund. Tuul pöördub loodesse ja läände, puhudes mandril 3 kuni 8, saartel ja rannikul 8 kuni 13, puhanguti kuni 18 meetrit sekundis. Sooja on 1 kuni 4, Ida-Eestis kuni 6 kraadi.

Teisipäeva öösel on pilves ilm. Mitmel pool sajab lund ja lörtsi. Puhub loode- ja läänetuul 5 kuni 12, rannikul puhanguti kuni 18 meetrit sekundis. Õhutemperatuur on vahemikus 0 kuni -3 kraadi. Päeval on pilvisus hõreneb. Ennelõunal sajab mitmel pool lund ja lörtsi, pärastlõunal sadu lakkab. Puhub lääne- ja edelatuul 4 kuni 10, põhjarannikul puhanguti kuni 17 m/s, õhtul nõrgeneb. Õhutemperatuur on vahemikus 0 kuni +3 kraadi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles