Nädalalõpp toob üle pika aja plusskraadid

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Talv.
Talv. Foto: Marianne Loorents / Virumaa Teataja

Alanud nädalal läheb ilm järk-järgult soojemaks ning nädala lõpus on oodata üle pika aja ka väheseid plusskraade.

Kolmapäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub kagu- ja idatuul 4 kuni 10 meetrit sekundis. Külma on 9 kuni 13, rannikul kohati -5 kraadi. Päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega olulise sajuta ilm. Puhub ida- ja kagutuul 5 kuni 10, saartel puhanguti 14 meetrit sekundis. Külma on 2 kuni 6 kraadi.

Neljapäeva öösel on pilves selgimistega ilm. Lumesadu levib Lõuna-Eestist põhja poole, paiguti võib kergelt tuisata. Puhub ida- ja kagutuul 5 kuni 10, saartel puhanguti 12 kuni 15 meetrit sekundis. Külma on 3 kuni 8 kraadi. Päeval on pilves ilm. Aeg-ajalt sajab lund, saartel ka lörtsi. Puhub ida- ja kagutuul 5-10, saartel puhanguti 12 kuni 15 meetrit sekundis. Temperatuur on vahemikus 0 kuni -5 kraadi.

Reede öösel on pilves selgimistega ilm. Sajab lund, saartel ka lörtsi. Puhub kagu- ja lõunatuul 3 kuni 9 meetrit sekundis. Õhutemperatuur on vahemikus 0 kuni -6 kraadi. Päeval on pilves selgimistega ilm. Ajuti sajab lund ja lörtsi, on jäidet. Puhub lõunakaare tuul 3 kuni 9 meetrit sekundis. Õhutemperatuur on vahemikus -1 kuni +1 kraadi.

Laupäeval jääb Skandinaavia kohale nõrgenev madalrõhkkond ja selle lohk ulatub ikka Eesti kohale. Aeg-ajalt sajab lund ja lörtsi. Tuul on mõõdukas, puhub öösel kagust, päeval pöördub lõunasse ja edelasse. Õhutemperatuur on öösel vahemikus 0 kuni -5, päeval -1 kuni +2 kraadi.

Pühapäeva ööks saab üürikeseks mõjusamaks idapoolse kõrgrõhkkonna serv. Kohati sajab nõrka lund. Puhub nõrk lõunakaare tuul. Õhutemperatuur on vahemikus 0 kuni -5 kraadi. Päeval laieneb üle Läänemere madalrõhkkonna serv. Kohati sajab kerget lund, õhtul jõuab saartele tihedam lume- ja lörtsisajuala. Kagutuul tugevneb. Õhutemperatuur tõuseb vahemikku 0 kuni +2 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles