Lähipäevad toovad kohati kuni 10 miinuskraadi

Elisabeth Kungla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Talv.
Talv. Foto: Margus Ansu / Postimees

Ilmateenistus prognoosib, et lähipäevadel läheb ilm senisest jahedamaks ja kohati võib temperatuur langeda kümne miinuskraadini.

Neljapäeva öösel on enamasti pilves ilm ja kohati võib veidi lund sadada. Paiguti on udu. Tuul pöördub idakaarde, puhudes 1–7 m/s. Õhutemperatuur jääb 0 ja 5 miinuskraadi vahele. Päeval on enamasti pilves ilm ja kohati võib veidi lund sadada. Paiguti püsib udu. Puhub ida- ja kagutuul 4–9 m/s. Õhutemperatuur jääb 0 ja 3 miinuskraadi vahele.

Reede öösel on pilves selgimistega suurema sajuta ilm. Puhub ida- ja kagutuul 2–8 m/s. Külma tuleb juba 2–8 kraadi. Päeval on pilves selgimistega suurema sajuta ilm ja pärastlõunal pilvisus hõreneb. Puhub ida- ja kagutuul 2–8 m/s. Külma tuleb 1–6 kraadi.

Laupäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega suurema sajuta. Puhub lõunakaare tuul 2–8 m/s. Külma on 5–10, saarte rannikul kohati 3 kraadi. Päev tuleb vähese ja vahelduva pilvisusega, suurema sajuta. Puhub lõunakaare tuul 2–8 m/s. Külma on 4–7, saartel ja rannikul paiguti 1–3 kraadi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles