Eeloleva nädala ilm muutub päev-päevalt suvisemaks

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rand.
Rand. Foto: Urmas Luik

Eeloleva nädala esmaspäeval on küll veel vihmasagaraid ja tugevat tuult oodata, ent päev-päevalt muutub ilm kuivemaks ja soojemaks ning pakub kolmapäeval juba kuni 24 soojakraadi.

Teisipäeva öösel on selge või vähese pilvisusega kuiv ilm. Puhub valdavalt läänekaaretuul 1-7 m/s. Sooja on 6-11, rannikul kuni 15 kraadi. Teisipäeva päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub muutliku suunaga tuul 1-7 m/s. Sooja on 18-22 kraadi.

Kolmapäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega peamiselt sajuta ilm. Puhub lõuna- ja kagutuul 3-9 m/s. Sooja on 10-15 kraadi. Kolmapäeva päeval on vahelduva pilvisusega peamiselt sajuta ilm. Puhub lõuna- ja kagutuul 3-9, saartel ja rannikul kuni 12 m/s. Sooja on 19-23 kraadi.

Neljapäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm ning Lääne-Eestis võib kohati hoovihma sadada. Puhub lõunakaaretuul 3-10 m/s. Sooja on 13-17 kraadi. Neljapäeva päeval on vahelduva pilvisusega ilm ja kohati võib sadada hoovihma. Puhub edela- ja läänetuul 1-7 m/s. Sooja on 20-24 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles