Täna on avatud neli jääteed

Mirjam Mäekivi
, Postimees.ee tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jäätee Hiiumaa ja mandri vahel.
Jäätee Hiiumaa ja mandri vahel. Foto: Raigo Pajula

Maanteeinfokeskuse teatel on täna avatud neli jääteed: Haapsalu-Noarootsi, Rohuküla-Vormsi, Rohuküla-Hiiumaa ning Kihnu ja mandri vaheline jäätee.

Sõidukitele tegeliku massiga kuni 2,5 tonni on täna kella 18.30ni avatud:
• Haapsalu-Noarootsi 3,5 kilomeetri pikkune jäätee, pealesõitudega Haapsalust Suur-Mere tänava lõpust ja Noarootsist Österby sadamast. Infotelefon 50 66 224.
• mandri ja Vormsi vaheline 9,5 kilomeetri pikkune jäätee pealesõitudega Rohuküla ja Sviby sadamatest.
Infotelefon 47 31 374.
• mandri ja Hiiumaa vaheline 25,5 kilomeetri pikkune jäätee, pealesõitudega mandrilt Rohuküla sadamast ja Hiiumaalt Sarvelt. Infotelefon 53 34 57 90.

Maanteeinfokeskus juhib sõitjate tähelepanu sellele, et jäätee otstes võib olla sulavett, mistõttu palutakse liiklejail sõita seal aeglaselt ning mitte jääda seisma.

Kella 18ni on avatud mandri ja Kihnu saare vaheline 12 kilomeetri pikkune jäätee pealesõitudega mandrilt Munalaiu sadama teelt ja Kihnust Sääre külast Suigatsaare sadamast. Infotelefon 51 02 191.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles